Home Koffer

De nieuwe Systeem Academie koffer!

Nu te bestellen bij de Systeem Academie: de NIEUWE Systeem Academie koffer met al het basismateriaal en nu nóg meer poppetjes zodat je meteen aan de slag kan met de mooie methode Een Taal Erbij.

Je hoeft geen tijd meer te verdoen door zelf de materialen te verzamelen, dat hebben wij al voor je gedaan zodat je meteen na je cursus aan de slag kunt! Dit is de originele koffer om de methode Een Taal Erbij goed te kunnen inzetten. 

We vinden het overigens wel belangrijk dat er een training is gevolgd voordat het materiaal ingezet kan worden. Wil je een geaccrediteerde cursus volgen, ben je bij ons ook aan het goede adres!

Bestel nu de nieuwe Systeem Academie koffer: alles wat je nodig hebt en meer.

Onze koffer is een stevig kunststof koffertje met al het basismateriaal om meteen na je cursus aan de slag te gaan met de methodeDe Systeem Academie stelt de inhoud van de  koffer met veel liefde en zorg samen. Om tot 8 families te komen, kan het zijn dat soms een poppetjes tweedehands is. Dit is niet uit bezuiniging maar omdat Duplo-kindpoppetjes zeldzaam zijn.

Vanaf januari 2021 hebben we een nieuwe LEGO DUPLO set in de Systeem Academie koffer: de set ‘Mensen van LEGO® Education’. In de NIEUWE koffer zitten 16 poppetjes meer dan in onze eerdere Systeem Academie koffer. Hierdoor bestaat de basisset nu uit 8 families van elk 4 gezinsleden, 4 grootouders, 2 pubers en een baby. Ook krijg je er een aantal attributen uit de LEGO DUPLO set bij, waaronder een rolstoel.

Systeem Academie Koffer: werken met Duplo poppetjes

Inhoud van de enige echte Systeem Academie koffer, nu met de nieuwe set van LEGO® Duplo (vanaf 18-1-2021), met 16 poppetjes meer dan in onze oude koffer! Nu echt een complete set om met Een Taal Erbij aan de slag te gaan.

 • De set ‘Mensen’ van LEGO® Education (netnummer 45030), bestaande uit 16 volwassenen, 8 kinderen en 2 grootouders van verschillende culturele achtergronden.
 • 2 extra grootouders
 • 8 extra kindpoppetjes (4 jongens en 4 meisjes)
 • 2 Playmobil poppetjes (een jongen en een meisje, te gebruiken als tieners)
 • 1 babypopje 
 • 4 schatkistjes in verschillende kleuren
 • 4 schadetekens: 1 grote en 1 kleine zwarte, en 1 grote en 1 kleine rode
 • 2 houten lage opstapjes (te gebruiken voor parentificatie)
 • 2 houten blokjes
 • 2 onderzetters
 • 10 foam matjes in verschillende kleuren
 • 2 touwtjes, rood en blauw
 • 1 toverstaf

Dit alles verpakt in een mooie mintgroene koffer met ons logo!

Prijs Systeem Academie koffer

De prijs van de koffer is € 229,95. Wil je de koffer vanuit het buitenland bestellen? Dat kan; geef dit dan duidelijk aan in je bestelling bij de factuur- en verzendgegevens, of in de opmerkingen. De prijs kan dan afwijken vanwege de extra verzendkosten. 

Bestel de Systeem Academie koffer via het formulier

Bij het volgen van de tweedaagse basiscursus bij de Systeem Academie, is de Systeem Academie koffer met korting te krijgen: € 206,96. Mail hiervoor even naar ons: shop@systeemacademie.nl 

Extra sets Schadetekens en Schatkistjes

Zowel de schadetekens als de schatkistjes zijn apart als set te bestellen.
N.B. De overige materialen worden niet los verkocht.

Set 1

In een set schadetekens zitten een kleine en een grote rode, en een kleine en een grote zwarte. Inclusief BTW is de prijs € 22,50.

Set 2

Vier schatkistjes in verschillende kleuren. Inclusief BTW is de prijs € 17,50. 

Voor vragen over het materiaal van Een Taal Erbij kun je mailen naar: shop@systeemacademie.nl